سلام...
تبریک میگوییم به همهی سمپادیهای عزیز کسب مدال نقره المپیاد جهانی زیستشناسی توسط جناب آقای نیما مسیبی عزیز دبیر المپیاد زیستیهای مدرسه و دانشآموز سابق دبیرستان علامه حلّی تهران...
ﺳﮑﻮﺕ کن...
هنگامی که نمیدانی ﭼﻪ ﺑﮕﻮﯾﯽ، ﭼﻪ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﻫﯽ ﻭ ﯾﺎ چه طور ﺑﮕﻮﯾﯽ ﻓﻘﻂ
ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ...
ﮔﺎﻫﯽ ﻧﮕﻔﺘﻦ، ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻦِ ﺳﺨﻨﺎﻥِ ﺁﺷﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺳﺒﮏ میکند... ﺩﺭ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﻪ
ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ...
ﯾﮏ وقتهایی ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺑﺒﻨﺪﯼ ﺑﺮ حرفهایِ ﻧﯿﺶ ﺩﺍﺭ، ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻧﺖ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯽ ﺳﮑﻮﺕ ﺭﺍ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﮐﻨﺪ...
ﺁﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﮐﻪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼ ﭼﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺮ ﺳﺮﺕ ﺁﻭﺍﺭِ ﻣﺼﯿﺒﺖ ﺁﻣﺪ، ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﻣﻘﺼﺮ ﻧﮑﻦ...
ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ...
ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞِ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﺍ، ﺩﺭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﯿﺎﺑﯽ...
ﺩﻗﯿﻘﻪﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺲِ ﺍﻧﻔﺠﺎﺭ ﺩﺭ سلولهایت ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ میخورد ﺳﮑﻮﺕ ﺭﺍ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﻦ
ﮐﻪ ﺫﻫﻨﺖ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﺎ ﻗﻠﺒﺖ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻤﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﺩ...
ﯾﮏ ﻭﻗﺖ ﻫﺎﯾﯽ " ﺳﮑﻮﺕ" ﭘﺎﺳﺦِ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺩﺭﺩﻫﺎﺳﺖ...
سلام بر همه عزیزان...
المپیاد هندسه ایران رویدادی است که از سال گذشته توسط تعدادی از فارغ التحصیلان و اساتید سمپاد برای علاقه مندان به هندسه ایجاد شد که در بین آنها آقای مرتضا ثقفیان از طلاهای قدیمی و اساتید بسیار گران قدر که البت که از دوستان بسیار خوب هم هستند، حضور دارند.
دومین دوره المپیاد هندسهی ایران، ۱۲ و ۱۳ شهریورماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود. آزمون در سه سطح برگزار میشود:
کلاسهای هفتم و هشتم (دوره اول متوسطه)
کلاس اول دبیرستان
کلاس دوم دبیرستان و بالاتر (از جمله دانشجویان و …)
برای حضور در این رویداد، ثبتنام دومرحلهای است. در این مرحله اطلاعات علاقهمندان دریافت میشود و در مرحلهی نهایی ثبتنامنهایی صورت میگیرد.
برای شرکتکنندگان و مهمانان (معلمان) دو فرم تهیه شده است. برنامهی مسابقه و اطلاعات تکمیلی از طریق وبگاه زیر متعاقبا اعلام میشود.
هزینه شرکت در این برنامه برای شرکتکنندگان بدون درخواست اسکان ۴۰ هزار تومان و برای شرکتکنندگان با درخواست اسکان ۶۰ هزار تومان است. همچنین هزینه حضور اولیا نیز ۴۰ هزار تومان است.
* ثبتنامنهایی تنها برای علاقهمندانی امکانپذیر است که پیشثبتنام کرده باشند. مهلت پیشثبتنام تا ۱۰ مرداد خواهد بود.
قابل ذکر است که این المپیاد مانند المپیادهای علمی دیگر که توسط باشگاه برگزار میگردد نمیباشد و برای علاقهمندان به هندسه به شدت توصیه میشود که در همچین رویداد علمی با رقیبان خوب شرکت نمایند...
سلام
دانشگاه صنعتی شریف هم چون سال های گذشته اقدام به برگزاری دوره هایی تحت عنوان "مدرسه تابستانی" نموده است. دانش آموزان علاقه مند می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آدرس های اینترنتی اعلام شده مراجعه نمایند.
مدرسه تابستانی کسبوکار دانشگاه صنعتی شریف» در نظر دارد جمعی از دانشآموزان و دانشجویان را به سمتوسویی ترغیب کند تا ذهن خود را به صورت منسجم در جهت انتخاب آیندهای موفقتر سوق دهند؛ در این صورت دستیابی به منابع اقتصادی ناشی از کارآفرینی و تسخیر عرصههای نو ارزش تلقی میشود. چنین طرز تلقی از دنیای پیرامون، ذهن آنها را دگرگون کرده و آنها را به سمت خلق ایدههای نو، استقلال اقتصادی و کسب موفقیت شتاب میدهد. در این مدرسه و در باشگاه کارآفرینان جوان دانشگاه صنعتی شریف، افرادی تربیت خواهند شد که بتوانند در آیندهی خود، بهسمت تبدیل شدن به موفقترین کارآفرینان و دارندگان کسبوکارهای نوآور و خلاق شتاب بگیرند، و البته در این راه، به انتخاب رشته دانشگاهی و مسیر شغلی مناسبی نیز رهنمون گردند.
جمعی از اساتید رشتههای مختلف دانشگاه صنعتی شریف، بههمراه تعدادی از مدرسین و اساتید ایرانی دیگر دانشگاههای ایرانی و بینالمللی، برنامهای را طراحی کرده و اجرا مینمایند که بیش از آنکه در قالب درس و کلاس باشد، به شکل فعالیتهای جمعی، کار تیمی و بازیهای پرورش دهندهی خلاقیت، بر نحوه تفکر و نوع نگاه فرزندان این مرز و بوم تاثیر خواهد گذاشت.
دانشآموزان و دانشجویان گزینش و انتخاب شده برای این برنامه به عضویت باشگاه کارآفرینان جوان دانشگاه صنعتی شریف در خواهند آمد. این اعضا در خلال برنامهها و رویدادهایی که در طول سال تحصیلی برایشان برگزار میگردد، رشد کرده و گروه کوچکتر و خاصی از آنها که پتانسیل تبدیل شدن به کارآفرینان بزرگی را در آینده دارند، مورد آموزش و تربیت خاص و مستمر قرار خواهند گرفت؛ بدان امید که دانشگاه صنعتی شریف و اساتید آن، در تربیت بزرگترین کارآفرینان آیندهی این مرز و بوم نقشی موثرتر داشته باشند.
شرکت در مدرسهی تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف، مزایای زیر را بههمراه دارد:
• عضویت در باشگاه کارآفرینان جوان دانشگاه صنعتی شریف
• پرورش خلاقیت و فراگیری رویکردهای خلاقانه حل مساله
• فراگیری مهارتهای کارآفرینی
• فراگیری مهارت کارهای تیمی
• یادگیری برنامهریزی شخصی بلندمدت
• تقویت و یادگیری مهارتهای ارائه، سخنرانی و فنون مذاکره
• آشنایی با مبانی امور مالی و حسابداری
• تجربه زندگی در محیط دانشگاه و آشنایی با رشتههای دانشگاهی و مسیرهای شغلی توسط دانشجویان برتر هر رشته و اساتید آن حوزه
برای مشاهده توضیحات مربوط به برنامههای مدرسه تابستانی کسبوکار دانشگاه صنعتی شریف، http://sharifsummerschool.ir راببینید.
آزمایشگاه الگوریتمها و حل مسأله وابسته به دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شریف، قصد دارد برنامهای تحت عنوان ریاضیات فراگیر برای دانشآموزان برگزار کند. در این برنامه قصد داریم تا ریاضیات نهفته در امور روزمره را در طی کارگاههایی تعاملی به بحث و بررسی بکشیم.
این برنامه در ۴ روز از تاریخ ۳۰ تیر تا ۲ مرداد برگزار میگردد.
جهت ثبت نام به آدرس: http://aplab.sharif.ir مراجعه نمایید.
سلام...
برای همه کتاب خوان ها...
متن زیر در مورد رمانهایی که آدم حتمن باید بخواند از آقای رضا امیرخانی است که کامل برای تان منتشر می کنم...
اکثر کتاب های این لیست را خودم هم خوانده ام و بسیار لیست عالی ای است و خصوصن تابستان فرصت خوبی است...
اگر شما هم، هر کدام از این کتابها را خواندهاید و یا توصیه میکنید به دوستانتان که بخوانند، خُب بنویسید...
خط آخر متن زیر هم تاکید کرده اند که کتاب های خودشان در این لیست نیست که این ها رو هم من توصیه می کنم حتمن بخوانید:
1- بی و تن 2- منِ او 3- ارمیا 4- ازبه
اولا صد تا بیشتر شد، گفتیم صد و ده تا بشود تیمنا و تبرکا، آن هم نشد! میتوانید خودتان تا صد و ده را پر کنید. ثانیا برای بعضی از کتابها که ترجمههای متعدد داشت، ترجمهی بهتر را -به انتخابِ خودم!- برگزیدم. ثالثا نه کسی با خواندنِ رمان بیدین میشود، نه دیندار، این هر دو، کارِ آخوند است! رابعا اینچنین سیاههای را آنچنان که پیشتر گفتهام، قدیمها ناصرزادهی عزیز به ما -به دوستانم و نه به من!- پیشنهاد کرده بود، اما از آنجا که سیاههی وی را نیافتم، سیاههی خود را نوشتم، که یحتمل حذف و اضافاتی دارد. خامسا شاید بعضی از رمانهای تازه منتشر شده مثلِ "سورِ بز" از دستم در رفته باشند، اما از آنطرفِ قضیه شاید بعضی از رمانهای قدیمی را نیز فراموش کرده باشم، مثلِ "هکلبری فین" یا "تام سایر". این به آن در. سادسا در این سیاههی رمان، کتابهایی وجود دارند که اصالتا رمان نیستند، مثلِ "هفت روزِ آخر" رضا بایرامی. سابعا اگر پنج دقیقهی دیگر به من وقت میدادند، نامِ بیست رمانِ دیگر را اضافه میکردم، و یحتمل نامِ ده کتاب را نیز حذف. اما به هر رو شما میتوانید مطمئن باشید که از این صد و اندی، دستِ کم پنجاه تا را باید (حتا در دورانِ سپریشدهی بایدها و نبایدها!) باید خواند... ثامناً -که خیلی سخت است- همان هشتماً! بعضی از جاهای خالی را که بدجوری توی ذوق میزد با توضیحاتی بیربط پر کردهام. ترتیب هم کاملا تصادفی است. تاسعاً این قلم آنقدر از استعداد و فروتنیِ توامان برخوردار میباشد که کارهای خودش را در این سیاهه نیاورده باشد. منتقدانِ گرامی بیجهت دنبالشان نگردند!!!
متن زیر از یکی از دانش آموزان دوره 3، است:
حقیقت آن است که وقتی موفق به حضور در یک قرار ملاقات دوستانه آن هم روز آخر مدرسه ای که دانش آموزانش بیش از هر چیز ، دروغ شنیده اند و شاید همین دانش آموزان دیگر هیچ گاه هم را ملاقات نکنند و از طرفی هنوز با همان ها خداحافظی نکرده ای که سرویست می آید تا تو را با بی میلی به خانه ببرد و از آن طرف به راننده دیگری تبریک می گوید که سال سومی ندارد و فردا خیالش آسوده است ؛ دیگر برایت توانی برای فکر کردن نمی ماند .
مانده ای به این فکر کنی که دوستانت را دوباره خواهی دید یا اینکه لبت را گاز بگیری که یک وقت فیزیک را نیفتاده باشی (انشاا... که شما نمره عالی بگیرید!) آن وسط در آن هیرو ویری یهویی میزنه به سرت که آینده تحصیلی و در کل زندگیت چه بلایی سرش میاد ؟
آن موقع است که می فهمی بهتر است سرت را از شیشه بیرون کنی و باد بخوری تا برسی به خونه و از اونجا هم بری چند تا بازی بخری تا اوقات فراغتت پر بشه .
حقیقت دیگر این است که با خودت فکر می کنی خیلی بامزه شدی که با فونت "بی نازنین" می نویسی و بعد هم می بینی که در مقابل اتفاقاتی که افتاده ، نوشتن از توصیف باز مونده چه برسه به اینکه با عوض کردن فونت بخوای شرایط رو عوض کنی و بعد به این نتیجه برسی که بعد از نوشتن این پاراگراف بیهوده سرت رو به دیوار بزنی خیلی بهتره ...
راستش چند پاراگرافی نوشتم اما پاک کردم .. بعضی حرف ها رو خوب می دونید که نمیشه گفت ...
کلمات از بیان احساس ما قاصر هستند فقط می خوام تشکر کنم از کسایی که به ما کمک کردن ؛ منظورم فقط بعضی معلم های خوب و مشاور فوق العادمون نیست ، منظورم تمام دوره سه ای هاست که سوختن و ساختن و شاید بعضی هاشون با همین شرایط ادامه بدن ...
از همتون ممنونم حسابی...
فایل Word متن
حجم: 12.6 کیلوبایت
دانشآموزان عزیز دوره 3 برای دریافت مطالب مربوط به امتحان پایان ترم دوم درس زبان پایه اول به ادامه مطلب مراجعه نمایید:
با سپاس از ارشیا سلیم عزیز و امیرحسین باقرزاده عزیز...
دانشآموزان عزیز دوره 3 برای دریافت مطالب مربوط به امتحان پایان ترم دوم درس دینی پایه اول به ادامه مطلب مراجعه نمایید: